top of page

SPONSORKLIKS

Met SponsorKliks kunt u makkelijk een financiële bijdrage leveren aan de Harpe Davids, zonder dat het u een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd of doe uw aankopen bij webwinkels zoals Bol, Coolblue, Greetz, Zooplus, Mediamarkt en Expedia en de Harpe Davids ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Een percentage van het aankoopbedrag gaat namelijk naar Harpe Davids. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u Harpe Davids ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Harpe Davids. Voor u een kleine moeite, voor de Harpe Davids zijn het directe inkomsten.


Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van de Harpe Davids gestort. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of via SponsorKliks.com u betaalt dezelfde prijs, alleen profiteert de Harpe Davids hier direct van!

 

Klik hier en ga direct naar onze SponsorKliks pagina

 

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch de Harpe Davids weet wie er iets besteld heeft. Je hoeft namelijk niet in te loggen. We weten alleen bij welke webwinkel er iets besteld is, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de Harpe Davids bedoeld is.

bottom of page